TFS Review

Pernille Kindseth

“Ondanks dat ik sportief bezig was en dacht redelijk goed te eten waren de kilo’s eraan gevlogen en had ik niet het gevoel dat ik qua trainen de voortgang boekte die ik wilde. Dit was voor mij reden om te starten met ‘Personal Project’. Ik wilde toe naar een voedzaam eetpatroon en structuur in mijn training met als doel sterker en mobieler te worden en mij van binnenuit beter te voelen. Personal Project heeft mij in deze 12 weken geholpen met bewustwording, mijn lichaam te voeden i.p.v. te vullen met eten (voedzaam eten versus koek snoep chocola) maar vooral ook weer te gaan zorgen voor mijn lichaam op een manier die haalbaar is voor mij. Zo vond ik het erg fijn dat er in het voedingsplan ook ruimte is om een wijntje te pakken met een hapje en geleerd hoe daar de balans in te brengen zodat ik toch progressie blijf boeken met mijn doelen. Waar ik ook enorm mee geholpen ben is structuur aanbrengen in mijn training. Ik had inmiddels het gevoel dat ik zoveel meer moest doen om het ‘genoeg’ te laten zijn dat ik gewoon stress had om genoeg trainingsmomenten te realiseren in een week die voor mij al vrij vol is met een voltijdbaan en opvoeding van twee puberkids, maar dat blijkt helemaal niet waar. Continuïteit is belangrijk maar ook het gehele palet (voeding, rust, slaap, welzijn etc). Hier heeft Personal Project mij enorm mee geholpen. Ik heb in 12 weken meer progressie geboekt dan de afgelopen 2 jaar elders. Ben ik waar ik wil zijn? Nee, dat nog niet maar ik heb nu een mooie structuur om verder op voort te bouwen. Door deel te nemen aan trainingen waar een opbouw in zit gecombineerd met bewustwording en zorgen voor jezelf is er meer rust bij mij ontstaan, daarom raad ik eenieder dit project aan. Gewoon als een mooi cadeau aan jezelf.”

Sanne Laarhoven

“Ik train sinds begin 2020 bij TFS. Ik was in die tijd herstellende van een hernia-operatie, en ik heb toen onder begeleiding van Marco gerevalideerd.

Zes weken na zo’n operatie weer beginnen met sporten is best eng. Het vertrouwen in je lijf ben je wel een beetje kwijt. Marco moedigde me aan om steeds een stapje extra te zetten en merkte ik dat ik steeds meer kon en sterker werd. Na een maand of 3 was ik zover dat ik zelf mocht gaan sporten. Eerst vooral de bokszaktrainingen, want gewichten waren nog eng. Maar inmiddels train ik ongeveer 3 keer per week, waarbij ik vooral in de Bokszaktraining, Strength & Conditioning en de Capacity training goed m’n ei kwijt kan, en m’n rug en core sterk kan houden.

De Small Group Trainingen zijn voor mij echt een uitkomst. M’n rug blijft een zwakke plek en ik vind het daarom belangrijk om gecorrigeerd te worden als ik iets verkeerd doe, of aangepast te kunnen trainen als bepaalde oefeningen niet goed voelen. Deze begeleiding vind ik bij TFS!”

Erik Tijsinger

“The Fitness Studio is simpelweg gewoon een fantastische sportschool. In ieder geval de beste waar ik tot nu toe heb gesport.

Door het concept met de Small Group Trainingen is er constant persoonlijke aandacht en kan er rekening gehouden worden met specifieke situaties, zoals blessures. De trainingen zijn daarnaast ook goed opgebouwd, uitdagend en de trainers zijn kundig, goed oplettend en stuk voor stuk ook gewoon super tof!

De afgelopen twee jaar waren voor sportscholen niet makkelijk. Ondanks dat heeft TFS altijd ontzettend veel moeite gedaan om hun leden te kunnen laten sporten. Waar anderen misschien (uiteraard vaak noodgedwongen) de deuren sloten en de leden het zelf moesten doen, heeft TFS constant gezocht naar oplossingen: online lessen via Zoom, buiten sporten met én zonder trainer en veel motivatie op afstand.

Vanwege het kleinschalige is ook het contact tussen de leden onderling goed en vriendschappelijk. Dat maakt TFS naast de juiste plek om gezond en fit te worden, een goede plek om fijn te socializen!”

Bedrijfsfitness

Laura de Leij

“Sporten heb ik altijd al graag gedaan, maar 2 jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel en had ik veel en vaak last van m’n knie. Wat me regelmatig belemmerde, bijvoorbeeld als ik op reis mooie wandelingen wilde maken.

Sanja heeft me enorm geholpen met alle handvatten om mijn voeding en training goed op de rit te krijgen.
Langzamerhand veranderde mijn doel van afvallen en minder last hebben van mijn knie, naar het lopen van een halve marathon (ondanks dat ik begin 2021 nog geen 5km pijnvrij kon lopen). Hierbij ben ik perfect ondersteunt door de toppers van TFS. Zowel door Sanja en de andere trainers – die er altijd zijn om me nét nog wat meer uit te dagen – als door de fysio’s die actief meedenken hoe ik de spieren rondom m’n knie kan trainen zodat ik er zo min mogelijk last van heb.

In totaal ben ik nu bijna 20kg afgevallen én heb ik in oktober de halve marathon van Amsterdam uitgelopen. Het wordt dus tijd voor een nieuw doel. Ik weet nog niet wat dat gaat worden, maar ik weet wel dat ik daarbij weer op TFS kan terugvallen voor support!”

Laura de Leij

Claire Sabajo

Vanaf juni 2020 zijn mijn partner Syco en ik lid van TFS. De klik was er meteen en wekelijks waren wij een paar keer per week te vinden in de sportschool voor met name de S&C lessen.
Als fitte veertiger raakte ik in maart van dit jaar met veel geluk zwanger! Super dankbaar, maar tegelijkertijd ook de realisatie van de harde waarheid dat mijn lichaam zou gaan veranderen.

Tot ongeveer week 12 veranderde niet heel veel in mijn traingsschema. Tijdens mijn eerste trimester was ik de hele dag door misselijk. Ik merkte dat ik tijdens de trainingen mijn algehele malaise totaal vergat en dat ik me zelfs goed voelde.

Toen ik begon te twijfelen wat wel of niet kon als zwangere, hebben we het nieuws met de trainers gedeeld. Ik kreeg van Sanja uitgebreid advies over voeding en training tijdens de zwangerschap. De intensieve S&C trainingen waren minder verstandig dus switchten wij samen naar Power trainingen. Dat heb ik aardig volgehouden. Op de foto’s zit ik in mijn 30ste week. Geen last van kwaaltjes momenteel. Uiteraard wordt de mobiliteit minder en ben ik vaker moe. Maar een lesje Power kan ik nog aan.

Ik ga door zolang het kan. In mijn geval is beweging the key om de baby bump dragelijk te maken!

Melanie de Bree

Sinds vorig jaar sport ik bij TFS. Ik heb me toen aangemeld voor het Personal Project. Ik weet ook nog ongeveer hoe: ik geloof dat het mailtje begon met: “Help, jullie zijn mijn laatste redding!” Ik stond toen iets minder dan een jaar stil na het afvallen van 40+ kilo in ongeveer 3,5 jaar tijd.

Ondanks dat ik al veel wist, heb ik toch weer nieuwe dingen geleerd bij TFS en ben ik zó blij dat ik afscheid heb genomen van mijn vorige sportschool. Debegeleiding bij TFS is onwijs goed. Niet alleen tijdens de trainingen, maar ook als je worstelt met ziekte, voeding of door beperkingen iets niet kunt.

Ik train minimaal vier keer per week en ga binnenkort beginnen aan een coachingstraject met Sanja om te kijken waar ik nog winst kan behalen qua gewicht en spiermassa. Daarnaast zijn de trainingen altijd gezellig en vliegt het uur voorbij. De trainers motiveren je altijd door nét een beetje extra te geven.

Ik heb een favoriete quote die ik graag met jullie deel die belangrijk voor mij is tijdens deze jarenlange op-gewicht-blijven-of-afvallen-maar-vooral-niet-aankomen-strijd: “Of course I struggle, I just don’t quit.”
Het is vallen en opstaan, maar opgeven is geen optie. Vallen is niet erg, zolang je maar weer opstaat. Een verloren dag is geen verloren week.

Karin Bal

Mijn naam is Karin, 48 jaar en woonachtig in Nieuwegein. In januari 2020 is bij mij diabetes gediagnosticeerd. Gelukkig nog niet aan de medicatie maar wel werk aan de winkel! Ofwel, BMI omlaag, op voeding letten en meer bewegen.

Na een verhaal met een goede ervaring en op licht aandringen van mijn vriend (die ook ging starten) ben ik in mei 2021 begonnen met het Personal Project bij TFS. Mijn doel was duidelijk: allereerst kilo’s kwijt !

De wekelijkse presentaties van de zeer enthousiaste coach Sanja waren motiverend en informatief. Na al meerdere diëtisten te hebben gesproken, waren deze presentaties een aanvulling hierop, ook zeker qua mindset.
En last but not least: een stok achter de deur door de metingen 😅. Dit i.c.m. de foundation trainingen, de zaktrainingen en later de S&C trainingen leverde een leuk resultaat: aan het eind van het project was ik 6 kilo en 7 cm omvang kwijt!

Mijn doel was bereikt, maar het leverde eigenlijk nog een veel mooier resultaat op: bij de eerste beste controle voor de diabetes bleken mijn waardes enorm gezakt ! Door een betere BMI, sporten en bewust zijn van wat je eet, voel ik me beter en zit nu ver van de grens af om medicatie te moeten gebruiken. Mijn POH diabetes trots en ik toch ook een beetje !
Team TFS, bedankt voor jullie persoonlijke begeleiding, enthousiasme en inzet om ervoor te zorgen dat iedereen zich uniek voelt !

Tatjana Ursinus

Na m’n tweede zwangerschap was het tijd de touwtjes strak te trekken. Een stok achter de deur, dat was wat ik weer even nodig had. Daarom ben ik begonnen met het Personal Project! Een traject waarin je informatie aangedragen krijgt en ik mijn (hulp)vragen heb kunnen stellen!

Tijdens het traject heb ik balans gekregen in mijn voeding: eten wat ik wil, binnen bepaalde kaders én ben mede daardoor afgevallen!
Ook weer lekker aan het trainen gegaan! Zo fijn!

Met dank aan alle teamleden van TFS!

Priscilla Repi

Sinds 2020 train ik bij TFS. Trainen is voor mij echt een uitlaatklep, vooral tijdens de lockdown en naast 4 dagen per week thuiswerken. Het bewuste gevoel van mezelf fitter en sterker voelen, geeft me energie en motivatie om net een tandje harder te gaan.

Met trainingen zoals Strength & Conditioning, Power, Zaktraining en de nieuwe Capacity training kan ik kracht en conditie perfect afwisselen: best of both worlds.

De opbouw van de programmering is goed doordacht waardoor ik mijn trainingen goed kan plannen en mijn progressie kan bijhouden. De coaches letten goed op techniek, pushen je net over dat randje heen en zijn altijd in voor een gezellig praatje.

Ik train vaak met dezelfde mensen wat een stok achter de deur, maar ook heel gezellig is. En het helpt me vaak ook, want rondes tellen tijdens een workout is iets waar ik nooit goed in zal zijn 😉
En wanneer ik alleen ga, voelt het vanwege de Small Group trainingen niet alleen. Met z’n allen helemaal kapot gaan en je eigen grenzen opzoeken, vind ik heerlijk!

Astrid Groenendijk

Sinds vorig jaar oktober ben ik lid bij TFS, omdat ik na de 1ste lockdown weer onder begeleiding wilde trainen. Ik had erg last van mijn rug waardoor ik al vrij snel een aangepast schema kreeg en hoopte dat het daarmee ook over zou gaan. Helaas bleek ik eind van het jaar een hernia te hebben en dan schiet je wel even in de stress. Kon ik überhaupt nog wel blijven sporten? Gelukkig was het voor de coaches van TFS geen probleem en ben ik begonnen met 1 op 1 training. Ze leerden mij vooral weer goed te bewegen, te luisteren naar mijn lichaam en langzaam weer vertrouwen te krijgen. In maart ben ik dan ook weer begonnen met het volgen van de lessen, weliswaar nog veel aangepast maar inmiddels kan ik weer aardig mee draaien. De coaches denken goed mee als een oefening echt nog niet gaat en zoeken echt naar de juiste mogelijkheden. Ik heb nog wel een weg te gaan maar uiteindelijk kom ik er wel, mede dankzij de coaches van TFS.
Kortom, een hele fijne sportschool!

Syco Pieper

Onlangs heb ik het Personal Project gevolgd bij TFS. De voorgaande maanden was voor mij een periode van weinig beweging en iets te vaak ongezonde voeding. Voordat ik bij TFS startte voelde ik mij lusteloos en zat minder lekker in mijn vel. Ik had behoefte aan een nieuwe start. Het personal project brengt focus, geeft voeding advies en zorgt voor inzicht over gedrag(verandering). Wat mij aanspreekt is de geleidelijke en verantwoorde manier waarop gewerkt wordt aan verandering / afvallen. Geen korte termijn focus, maar tools om structureel aan jezelf te werken. Daarnaast volg ik 3-4x per week de verschillende workouts. De trainingen zijn uitdagend en gevarieerd en de coaching professioneel en motiverend. Ik ben wat kilo’s kwijt, maar mijn belangrijkste resultaten zijn dat ik mij fitter, energieker en sterker voel! Ik kan het Personal Project van harte aanbevelen.

Jeroen van Beest

Na jaren te hebben gesport, kwam ik in een periode dat ik mezelf er niet toe kon zetten. Die periode werd een paar jaar met diverse pogingen aan de slag te gaan om een gezonder lichaam te krijgen. De resultaten vielen zo tegen dat ik al snel weer opgaf.

Toen kwam ik op Facebook een advertentie tegen van TFS: 12 weken personal project. Ik dacht eerst dat ook dit geen resultaten zou gaan opleveren, maar ging toch het gesprek aan met Jim. Door de manier waarop hij vertelde over dit project, was ik meteen gemotiveerd. Dit gaan we proberen!

Het sporten was even zwaar, maar na verloop van tijd ging me dat makkelijker af. Carb Cycling werd netjes opgebouwd en al na een week waren er goede resultaten (-4kg)! De motivatie groeide en ook aan de buitenkant begon ik goed de resultaten te zien.

12 weken later ben ik 11,6 kilo kwijt. Ik pas weer kleding waarvan ik dacht dat ik het beter weg kon gooien. Ik ben super trots op wat ik heb bereikt.
The Fitness Studio coaches zijn allemaal super aardig en tijdens de Small Group Trainingen staan ze voor je klaar om te zorgen dat je de oefeningen op de juiste manier doet. Los daarvan zorgen ze ook dat je jouw eigen grenzen blijft opzoeken. Zonder het blijven zoeken van je grenzen kom je stil te staan. Ze hebben me geholpen dat dit niet is gebeurd. Nog steeds blijven ze me stimuleren en niet zonder resultaat.

Personal Project is iets dat je zelf doet. Je komt netjes minstens 3x trainen en volgt de voedingsadviezen. Resultaat krijg je door je mindset te veranderen.
Ik was de eerste weken super streng voor mezelf en inmiddels weet ik precies wat ik kan hebben. Dat gezellige drankje is er echt wel geweest en dat is er nog. Het is geen dieet… het is nu een andere manier van leven.

Sander van den Bogert

Mijn naam is Sander van den Bogert, 36 jaar en woon in IJsselstein. Voor mij was sport voornamelijk leuk om naar te kijken op tv. Het ontbrak mij aan motivatie en doorzettingsvermogen om het zelf te doen en vooral vol te blijven houden. Na een intake gesprek en proefles heb ik mijzelf ingeschreven voor het Personal Project traject van 3 maanden, ik ben eraan begonnen zonder verwachting of voorbereiding en had zoiets van ‘we laten het gebeuren en zien het wel’. De 3 maanden heb ik ervaren als leerzaam, leuk, gezellig, doeltreffend en klaar voor de toekomst! Wat heeft het mij uiteindelijk na deze 3 maanden opgeleverd? Het begint bij een gewichtsverlies van -10kilo, maar bovenal voel ik mij fit en heb het plezier en de motivatie weer gevonden om te gaan en blijven sporten met iets wat ik echt leuk vind! Het verschil met de ‘traditionele sportscholen’ vind ik de groepslessen die geleid worden door professionals uit het vak die weten wat ze doen en je echt iets willen leren. Je bent geen nummer, maar mag deel uitmaken van een grote sportfamilie. Ik heb het niet ervaren als een uitgaaf, maar als een investering in mijzelf!

Ilona de Groot

Ik sport nu ruim 6 jaar bij The Fitness Studio. Hiervoor was ik lid bij een sportschool waar je vaak “verzoop” tussen de leden en waar ik niet wist wat met welk apparaat te doen. Dit moest anders!
Ik ben begonnen met de Strength & Conditioning trainingen waarbij professionele begeleiding voorop stond en nog steeds staat! Er wordt tijdens het sporten goed op je gelet om blessures te voorkomen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan is er altijd een alternatief.
Ik sport zo’n 3 á 4 keer per week, eigenlijk door de diversiteit van de trainingen en uiteraard de tijden. Door het enthousiasme van de trainers en mede sporters is het dan ook super als het doel gehaald wordt.
The Fitness Studio is een sportschool waar de sfeer prettig en persoonlijk is, zowel onder de trainers als onder de leden.
Ik kan me geen week zonder sporten meer indenken en kan The Fitness Studio aan iedereen aanraden.

MAHTAB SHANJANI

Ik ben Mahtab Shanjani, 33 jaar en woon in IJsselstein. Nadat ik verhuisde vanuit Utrecht naar IJsselstein was ik op zoek naar een goede sportschool. Eentje die niet grootschalig was en die goede begeleiding had. Ik fietsen een keer uit mijn werk langs TFS. Ik heb gelijk opgezocht wat voor sportschool dit was en het concept “small group” training sprak me heel erg aan. Ik heb toen snel een afspraak gemaakt en gelijk na de proefles heb ik mezelf ingeschreven. Helaas moest ik na een jaar stoppen met trainen vanwege een hernia. In 2017 ben ik geopereerd en na veel vallen en opstaan ben ik in augustus 2018 weer begonnen met het trainen bij TFS. Ik werd ontzettend fijn terugontvangen en veel geholpen met aangepaste oefeningen zodat ik alles langzaam op kon bouwen. Inmiddels train ik 4 x per week met veel plezier en met veel resultaat. Er is 20 kg af en ik voel me fitter en sterker dan ooit. Bij deze wil ik het team ook ontzettend bedanken voor jullie hulp en de leuke lessen. Doordat de groep klein is krijg je goede begeleiding en aansturing. Een les bij TFS is nooit hetzelfde en dat maakt het sporten allesbehalve saai!

JOYCE WERNDLY

Ik ben Joyce Werndly (38), leerkracht en trotse moeder van 2 prachtige kinderen. TFS, wat een fijne plek om te zijn.
Ruim drie jaar geleden begon hier mijn avontuur. Na een maand maand intensief trainen en persoonlijke begeleiding boekte ik al enorme progressie. Maar het allerbelangrijkste: de energie en de kracht die ik voelde en lichamelijk voelde ik mezelf echt sterker worden. Mijn gewicht is jarenlang een strijd geweest. Na een periode van intensief voetballen en 2 prachtige kinderen op de wereld gezet te hebben, besloot ik dat ik iets wilde veranderen. Bewust worden van eten, veel bewegen en hier vooral plezier in beleven maken dat er een mindset kwam.
En nu voel ik me sterk, gezond en heb vooral veel energie. Natuurlijk is dit iets wat je zelf moet doen, maar TFS heeft hierin een hele mooie bijdrage geleverd. De persoonlijke begeleiding, de prettige sfeer en het aanbod maken dat ik 2 of 3 keer in de week met heel veel plezier ga sporten. Strength & Conditioning is mijn favoriet: in een kleine groep, intensief trainen onder persoonlijke begeleiding.

Dus mocht je nog twijfelen….
‘Life is a sport, make it count’.

SAMANTHA TAALMAN

Na een proeftraining was ik direct enthousiast! Ik vond het desondanks lastig een goed ritme te vinden. Jim pikte dit signaal op en vroeg me of het Personal Project niet iets voor mij zou zijn. Dat bleek een schot in de roos! Allereerst omdat je in die 12 weken heel erg bewust met voeding en beweging bezig bent. Daarnaast hadden (en hebben!) we een onwijs leuke en gemotiveerde groep. Dit maakte het sporten nog leuker. Resultaat na deze periode: -9 kg en -7 cm in omtrek. Ik ben echter meer trots op het feit dat ik goed in mijn vel zit, sporten onderdeel van mijn dagelijkse routine is geworden en dat ik daadwerkelijk resultaat merk, voel én zie! TFS is een fijne omgeving om in te sporten. De trainers kennen je, weten je te motiveren, kennen je kracht (maar zeker ook je zwaktes) en spelen hierop in tijdens de trainingen. Ook de sfeer onderling is fijn, ik blijf vaak nog even hangen om nog even na te praten of een kop koffie te doen. Kortom: het was een weg met wat hobbels hier en daar, maar ik zou nu niet anders meer willen.

“If you want better results, make better choices!”

HENNIE VAN WIJK

Mijn naam is Hennie van Wijk, ik ben 70 jaar jong en ik sport alweer bijna 6 jaar bij The Fitness Studio. Na mijn heupoperatie in 2016 kreeg ik het advies van de orthopeed om te stoppen met hardlopen, mijn passie destijds. Ik mag wel zeggen dat ik toen voor wat betreft mijn sportieve leven in een gat viel. Niet alleen kwam na 21 jaar een einde aan mijn hardloopcarrière ook het trainerschap bij atletiekvereniging Atverni stopte. Via mijn fysiotherapeut ben ik in aanraking gekomen met The Fitness Studio. Ik werd niet alleen direct geraakt door de goede sfeer binnen The Fitness Studio, maar ook door de uitstekende professionele begeleiding door de trainers. De sfeer tussen de sporters onderling is erg goed, er wordt aangemoedigd en ervaringen worden onderling uitgewisseld. Wat ik zelf erg leuk vind zijn de Power trainingen, zeker wanneer je merkt dat je iedere keer beter wordt! Via de app van TFS kun je, je vorderingen zien en trainingen boeken. Ik begon steeds meer voldoening te halen uit het sporten, zowel tijdens de groeps- alsmede de individuele lessen of Personal Training. Door de enthousiaste begeleiding van de trainers word je uitgedaagd het beste uit jezelf naar boven te halen. Ik hoop dit nog heel lang met plezier en in goede gezondheid samen bij TFS te mogen doen.

MONTSE VERSLUIS

Ik ben Montse Versluis-tost Lopez, 45 jaar en woonachtig in IJsselstein. Na een lange periode van rugklachten ben ik bij het rug centrum in Utrecht terecht gekomen. Hier heb ik leren omgaan met het feit Artrose. Door mijn spieren op een dusdanige manier te trainen zodat mijn wervels zoveel mogelijk worden ontlast, een betere houding ging aan nemen en mijn rug sterker werd.
Nadat ik was uitbehandeld kreeg ik het nadrukkelijke advies mee, om door te gaan met sporten, het liefst in een gedegen sportschool. Deze sportschool heb ik gevonden, TFS bleek namelijk perfect bij mijn wensen te passen. Juiste begeleiding, professionele trainers, goede sfeer en zeker niet massaal. Momenteel sport ik 3 à 4 keer in de week met uitermate veel plezier. Welke training ik ook volg, het is altijd een andere manier van trainen hierdoor is het verre weg van saai. Daarom is deze recensie de uitgelezen mogelijkheid om alle personeelsleden te bedanken voor al jullie professionele inzet. Jullie zijn stuk voor stuk toppers!