Privacy verklaring

Identiteit

The Fitness Studio

Nevelgaarde 4

3436 ZZ, Nieuwegein

KvK: 30255466

info@thefitnessstudio.nl

 

Doeleinden en rechtsgronden voor verwerking

Tracking cookies: De website van The Fitness Studio maakt gebruik van Cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Door deze Cookies te gebruiken kan het gebruikersgedrag op de website getrackt worden. Door de ingeschakelde Cookies ontvangt The Fitness Studio uw gegevens met betrekking tot persoonsidentificatie (denk aan stad waarin u woont, geslacht, interesses. We ontvangen geen

naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres!) . De Cookies kunnen uitgeschakeld worden in de browser.

Google Analytics: Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Contactformulier: Als u gebruik wilt maken van het contactformulier, dan is alleen uw naam en uw e-mailadres verplicht. Door middel van deze gegevens kan The Fitness Studio persoonlijk contact met u opnemen voor een afspraak. Uw e-mail gegevens worden gedeeld met de hostingpartij door middel van de mailserver. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst getekend.

Virtuagym: De persoonsgegevens die u met ons deelt door uw lidmaatschap bij The Fitness Studio worden gedeeld met de externe partij Virtuagym. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst getekend. Deze persoonsgegevens zijn vereist voor de ledenadministratie.

Facebook: Wij maken gebruik van Facebook cookies. Deze gebruiken wij om advertenties zo gericht mogelijk te tonen. Er zullen persoonsgegevens worden verzameld, zoals woonplaats. Dit doen wij om onze diensten zo relevant en optimaal mogelijk aan te bieden. U kunt de Facebook cookies altijd uitschakelen in uw browser.

Mailchimp: Als u lid wordt van onze nieuwsbrief verwerken wij alleen uw persoonsgegevens voor de doeleinden van de nieuwsbrief. U heeft te allen tijde het recht om uw gegevens aan te passen of om u af te melden voor de nieuwsbrief. Dit kunt u zelf doen via een ontvangen nieuwsbrief. Uw gegevens zullen verwijderd worden uit het systeem.

Mailserver: Wanneer u ons een e-mail stuurt, komt deze mail bij ons in de mailserver terecht. De mailserver wordt beheert door onze hostingpartij en uw gegevens worden opgeslagen in een veilige omgeving. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst getekend.

Gevolgen niet verstrekken van persoonsgegevens

Google Analytics: Wij kunnen onze website niet optimaliseren doordat wij geen tracking cookies ontvangen.

Contactformulier: The Fitness Studio kan helaas geen persoonlijk contact met u opnemen. Bij het contactformulier moet u een checkbox aanvinken, zodat u akkoord gaat met het opslaan en verwerken van uw persoonsgegevens. Wanneer u dit niet doet, kunnen wij u geen reactie terugsturen.

Virtuagym: Als u uw persoonsgegevens niet wilt afstaan voor Virtuagym, kunt u geen lid worden van The Fitness Studio.

Facebook: Wij kunnen onze advertenties via Facebook niet relevant genoeg richten op de gewenste doelgroep.

Mailchimp: U kunt geen lid zijn van onze nieuwsbrief en het laatste nieuws over The Fitness Studio ontvangen.

Duur van opslag persoonsgegevens

De persoonsgegevens in de mailserver, Google en Facebook worden niet langer dan nodig is bewaard voor het verwerken van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens verzameld en verwerkt zijn. Uw gegevens in Virtuagym zijn van belang voor uw lidmaatschap en zullen pas worden verwijderd wanneer u uw lidmaatschap opzegt. In Mailchimp worden uw persoonsgegevens pas verwijderd wanneer u zich heeft afgemeld voor de nieuwsbrief.

Persoonsgegevens: recht op inzage, rectificatie of wissen van de gegevens

U heeft recht om uw gegevens in te zien, te bewerken of te verwijderen. Dit geldt voor alle software waar uw persoonsgegevens mee gedeeld worden. Neem contact op met The Fitness Studio voor vragen over het inzien, bewerken of verwijderen van uw persoonsgegevens. Bij verwijdering worden uw persoonsgegevens binnen 30 dagen verwijderd. Klachten kunnen ingediend worden bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging van uw gegevens

Uw gegevens worden in een veilige omgeving geplaatst. Dit komt door het SSL certificaat waar de website over beschikt. Ook is er met de partijen waar uw persoonsgegevens mee worden gedeeld een verwerkersovereenkomst getekend.

Vragen?

Bij vragen of feedback kunt u contact opnemen met info@thefitnessstudio.nl

Instagram

Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!