Personal Training

Waarom Personal Training?

Soms heb je een prachtig doel voor ogen, maar heb je nét even dat zetje nodig om daar naartoe te werken. Wil je afvallen (of juist aankomen), droom je ervan om een marathon te lopen of moet je slagen voor een sporttest? Specifieke skills – zoals een pull-up – leren, of wil je gewoon zien hoe fit je écht kunt worden? Dan is personal training dé perfecte keuze. Onze Personal Trainers helpen jou met een compleet concept om dat doel werkelijkheid te maken. 

Samen met jou kijkt je Personal Trainer wat je wil bereiken en hoe we dat gaan aanpakken. Naast de één-op-één-trainingen, passen we ook je voeding (waar nodig) aan, tracken we je progressie en helpen we je met het behouden van de juiste mindset. Jouw Personal Trainer zorgt ervoor dat jij je grenzen opzoekt – en verlegt!

“Great things never came from comfort zones.”

Plan gratis intake
Personal training

Bereik verantwoord jouw doelen

We combineren leuk en afwisselend trainen met regelmatige health check-ups, actieve coaching en adviezen over gezonde voeding. Onder persoonlijke begeleiding bereik je op een verantwoorde manier je doel. Je Personal Trainer is niet alleen je coach, maar ook je luisterend oor en tevens jouw stok achter de deur.

Personal training

Intakegesprek

Heb je een doel voor ogen en wil je daarvoor werken? Maak dan een (vrijblijvende!) afspraak voor een intake. Zo krijgen wij een idee van jouw doelen en verwachtingen en kunnen we je koppelen aan de juiste coach voor jouw traject. Ook zullen we eventuele blessures bespreken, en natuurlijk je agenda: wat is haalbaar en hoe plannen we dat in? 

Plan gratis intake

Heb je een blessure of beperking?

Onze fysio-personal trainers zijn experts in het maken van trainingen waar je blessure of beperking geen invloed heeft!

Personal training

Performance Coaching

Performance Coaching gaat nog een stap verder dan Personal Training. Het is een specifiek traject dat jou helpt bij specifieke doelen of het ondersteunen van sportspecifieke prestaties. We kunnen je begeleiden om bijvoorbeeld explosiever, stabieler of sterker te worden in ‘jouw’ sport. Maar Performance Coaching kan ook ingezet worden als voorbereiding op een carrière bij defensie of  een actieve vakantie waar je fysiek in topvorm wil zijn.

Wat bieden we?

– Intakegesprek en bewegingsanalyse
– Vaste Performance Coach gedurende jouw traject
– Voedingsadvies en begeleiding
– Mentale training en ondersteuning
– Eventueel aanvullende programmering wanneer nodig
– Mogelijkheid tot monitoring lichaamssamenstelling
– Korte lijnen met in house (sport)fysiotherapeut
– Keuze uit wekelijks 1, 2 of 3 persoonlijke sessies van 60 min met jouw Performance Coach
– Mogelijkheid tot wekelijks bijwonen van Personal Project presentaties

Wat verwachten we?

– 100% commitment tijdens jouw traject
– Coachability – luister naar je Performance Coach, stel vragen en wees eerlijk
– Hard werken, harde resultaten

Personal training

Voedingscoaching

Abs are made in the kitchen – maar je kunt onze coaches helaas niet mee naar huis nemen. Gelukkig kunnen we jou met onze voedingscoaching wél alle tools geven die je nodig hebt om nieuwe gewoontes te creëren!

Hoe we dat precies gaan doen en welke veranderingen er nodig zijn, is helemaal afhankelijk van jouw huidige gewoontes en – nog belangrijker – jouw valkuilen. Om zeker te weten wat jij nodig hebt, starten we je coachingstraject met een intake van een uur. Wat kun je vervolgens verwachten?
– Regelmatige sessies om in te checken met je doelen. Gemiddeld zijn de vervolgsessies zo eens in de drie weken nodig.
– Inzicht in wat je eet en hoe we dat zo aan kunnen passen dat je wél naar je doelen toe kunt werken, zónder jezelf in extreme (dieet)bochten te wringen.
– Inzicht in jouw valkuilen en begeleiding om die aan te pakken (zodat je ook ná je coachingstraject nuttige dingen mee kunt nemen).
– Een luisterend oor, maar ook een kritische blik, die jou zo nu en dan met je neus op de feiten kan drukken.

Ik wil een intake: