Personal Training

Waarom Personal Training?

Personal training is dé meest effectieve manier van trainen. Dit 100% resultaatgerichte personal trainingsconcept bestaat uit één-op-één training, voedingscoaching en metingen. Hiermee behaal je jouw doelen gegarandeerd!

Wat jouw redenen ook zijn om op zoek te gaan naar een Personal Trainer, bij The Fitness Studio luisteren we naar jouw verhaal en analyseren we jouw situatie en behoeften. 

Ons team stelt vervolgens samen met jou een traject op dat aansluit bij jouw doelstellingen, wensen en eventuele beperkingen. Naast de één op één trainingen creëren wij een persoonlijk voedingsschema voor je.

Je wordt op een veilige en effectieve manier begeleid door middel van individuele en variërende  trainingen die helemaal zijn aangepast op jouw doelen. 

De Personal Trainer zorgt ook voor de mentale ondersteuning: psyché en lichaam zijn nu eenmaal nauw met elkaar verbonden.

Met Personal Training creëren we een goede balans tussen wat je nu kunt en waar je naartoe moet. 

Jouw Personal Trainer zal altijd de grens opzoeken om resultaat te behalen.

“Great things never came from comfort zones.”

Bereik verantwoord jouw doelen

We combineren leuk en afwisselend trainen met regelmatige health check-ups, actieve coaching en adviezen over gezonde voeding. Onder persoonlijke begeleiding bereik je op een verantwoorde manier je doel. Je Personal Trainer is niet alleen je coach, maar ook je luisterend oor en tevens jouw stok achter de deur.

Intakegesprek

Eerst maken we een vrijblijvende afspraak voor een intake en een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo krijgen we een goed idee van jouw doelstelling(en), verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. We zullen samen een realistisch plan opstellen m.b.t. het inplannen van de trainingen en hoe we jouw voedingspatroon kunnen verbeteren.

Heb je een blessure of beperking?

Wanneer je last hebt van een medische conditie en/of een verleden hebt van blessures, maar toch graag wilt werken aan je fitness doelen of gewicht wilt verliezen, dan raden wij aan om te trainen met onze fysio-personal trainer. Onze fysiotherapeuten maken de training passend ongeacht jouw blessure of beperking. Voor overige vragen, tips of behandeling, neem contact met ons op.

Plan jouw intake:

Instagram