Personal Project

Personal Project – Foundation

In dit traject van 12 weken gaan we aan de gang met zowel voeding als training om jou zo goed mogelijk naar jouw doel toe te helpen. In dit traject ligt de focus op het verliezen van vetmassa (afvallen). Maar dit traject is geen 12-weekse afvalrace! Door middel van wekelijkse presentaties informeren we jou over wat belangrijk is bij het omgooien van je leefstijl. Waarom zijn bepaalde dingen goed voor je? Waarom pakken we dingen op een bepaalde manier aan? En hoe kan je dat het beste doen? Wij vinden educatie van onze leden enorm belangrijk. Als je begrijpt wát je doet en wáárom je het doet, geeft je dit genoeg handvatten om het na deze 12 weken zelfstandig voort te zetten. 

AANMELDEN PERSONAL PROJECT

Tijdens dit traject focussen we op voeding, training, mindset, principes,  gewoontevorming en gedragsverandering. Zo bieden we jou alle handvatten aan die je nodig hebt om jouw doel te behalen en je doelen in de toekomst te blijven behalen! Een blijvende leefstijlverandering is meer dan “even 12 weken op dieet”, wij helpen jou graag met die verandering en bewustwording terwijl we je begeleiden om vetmassa te verliezen. Het enige wat we van jou vragen is 100% inzet!

Because every journey needs a first step.”

Personal Project Resultaten

Ramon Bongers

Mijn 12 weken personal training zitten erop. Na veel diëten te hebben gevolgd en elke keer weer het jojo effect te hebben ondervonden, was het tijd voor een nieuwe stap. Geen dieet, maar werken aan mijn zowel fysieke als geestelijke zelf.

12 weken, bijgestaan m.b.t. voeding, trainingen, doelen, tegenslagen, mindset. Elke week weer een nieuwe tool om je gestelde doelen te bereiken. Heeft het geholpen? Jazeker, 11 kilo eraf! Maar nog veel belangrijker: mijn mindset is veranderd. Anders gaan denken, ander eetpatroon, meer regelmaat. Gevolg: meer energie, lekker in mijn vel, geen stress. Mijn 12 weken voorbij, maar een nieuw begin van mijn nieuwe ik.

Ramon Pongers - personal project resultaat

Laura Girbaran-Groot

Ik ben Laura Girbaran – Groot, 30 jaar en woon in Nieuwegein met mijn man en dochtertje van 2,5 jaar.
Voor mijn zwangerschap in 2017 was ik actief met sporten, ik deed vanuit huis veel aan fitness en hardlopen en dat 4 à 5 dagen in de week.
Na de geboorte van mijn dochtertje is hier helaas niet meer zoveel van terecht gekomen.

Na 2 jaar probeerde ik het sporten thuis weer op te pakken, maar bleef niet gemotiveerd.
Totdat mijn man zei: “waarom probeer je het niet bij The Fitness Studio?”
Na lang twijfelen heb ik me uiteindelijk ingeschreven voor het Personal Project – Essentials.
En ik heb hier geen moment spijt van gehad! Ik heb mijn motivatie weer gevonden!

In februari 2020 ben ik begonnen bij TFS en in juni begon het Personal Project – Essentials die ik nu heb afgerond met een goed eindresultaat.
Ik heb nu een sterke basis om mijn gezonde levensstijl voort te zetten.
TFS is een hele fijne sportschool waarbij ik me gelijk op me gemak voelde.
Door de trainers word je goed begeleid en gemotiveerd.

Wesley Vizee

Via een vriendin kwam ik terecht bij The Fitness Studio. Zij heeft het Personal Project traject gevolgd met een ongelofelijk resultaat!

‘Ongelofelijk’ was ook wat ik elke keer dacht wanneer ik voor- en na foto’s voorbij zag komen van leden bij The Fitness Studio. Dat wil ik ook!!

Voor mijzelf moest ik een grote stap overwinnen om contact op te nemen. Maar al snel kon ik terecht voor een intakegesprek.

Daar is mij geadviseerd het Personal Project traject te volgen. Na 12 weken is dit het super resultaat (tot nu toe)!

Dit was me niet gelukt zonder The Fitness Studio en de gemotiveerde coaches.

Ik kan deze sportschool aan iedereen aanraden!

Kim Bosch

Ik ben altijd aan het sporten geweest en hou van bewegen, maar toen ik 32 werd en een foto van mezelf zag vond ik dat er wel wat kilootjes af mochten. Het Personal Project – Essentials was daarom echt wat voor mij. Een goede stok achter de deur om er echt wat vaart achter te zetten.  

Ook het sporten in een sportschool was nieuw voor mij. De Small Group trainingen bevallen me heel goed en de sfeer is ook top. Iedereen wil lekker knallen en dat is fijn!

Dankzij het Personal Project ben ik beter gaan opletten wat ik eet en wanneer ik eet. 

In twaalf weken heb ik verschillende manieren van eten/diëten geprobeerd, elk met een ander resultaat. Soms was het pittig (zeker tijdens de zomervakantie), maar je doet het uiteindelijk voor jezelf. Het leuke is dat je elke week je ervaringen kunt delen met mensen die hetzelfde doen als jij. Gedeelde smart dus!

Met het eindresultaat ben ik heel tevreden: – 5 kg en – 3 cm navelomtrek. Heel veel meer hoeft er van mij persoonlijk niet af, dus ik ga nu lekker verder met sporten en fit blijven!

Bibi Spaan

Van kinds af aan heb ik altijd gesport. Maar ik moest niets hebben van al het eten wat groen of gezond was. Ik at vooral te weinig en eenzijdig, waardoor ik al vroeg het gevecht met overgewicht begon.

Op mijn 16e stopte ik met volleybal. Daarna heb ik wel eens een sportschool geprobeerd, maar een keer geen zin hebben betekende ook dat er niet gesport werd. Ook het samen leven en samen eten met iemand ,die alles kan eten zonder dik te worden, resulteerde erin dat ik echt te zwaar werd. Ik heb destijds een diëtiste ingeschakeld, maar 0,0 discipline en geen verandering zorgde er gauw voor dat ik weer in mijn oude patroon viel.

Tot ik eind augustus wakker werd met een appje van mijn zus: Is dit niet iets voor jou? Met de link van het Personal Project bij TFS. Ik vulde mijn gegevens in met het idee, we zien wel. ’s Middags werd ik al door Jim gebeld en al gauw dacht ik: “dit is serieus, there’s no way back now girl.”

Mijn allerbeste keuze ooit! Nu 3 maanden later ben ik al -10kg en -7 cm buikomvang kwijt. Ik eet een stuk gezonder en ik lust veel meer dan ooit tevoren. Ook voel ik mijn fysiek een stuk lekkerder. 6 januari gaan we voor nog een ronde, want ik ben er nog niet!

Bedankt voor alles Jim & Team.

Jos Mulders

Mijn naam is Jos Mulders en ik ben 40 jaar. Op Instagram las ik een review van een kennis over het Personal Project traject bij TFS, dit sprak mij onmiddellijk aan. Het was voor mijn namelijk de hoogste tijd om mijn bourgondische levensstijl aan te passen en wat gezonder te gaan leven.

Ik heb gelijk een afspraak gemaakt met Jim. Met het concept sportschool had ik niet zoveel, maar bij TFS is de sfeer dermate ontspannen dat je, je niet in een reguliere sportschool waant. Ik heb mijzelf dus aangemeld en ben op 02-09-2019 gestart met het Personal Project traject van 12 weken. De manier hoe er les gegeven wordt in kleine groepen is erg motiverend en bevalt heel goed!

De begeleiding gedurende 12 weken met voedingsdeskundige en elke week meten en wegen gaf een goede drijfveer om door te gaan. Nu 12 weken verder ben ik -10kg afgevallen en -8,5cm navel omtrek kwijt.

Ik ben super blij met dit resultaat en ga lekker door, dus jullie zullen mij nog regelmatig zien bij TFS!!

Instagram