Personal Project

Personal Project 1.0

Het Personal Project is een 12 weken traject welke in het teken staat van verandering. Veel van onze leden hebben dit traject gebruikt als een grote opstap naar een nieuwe en gezondere levensstijl. Het Personal Project houdt in dat je zowel met sport als voeding het roer totaal omgooit. In deze 12 weken zul je veel kennis op doen op het gebied van sport en voeding en kun je een hoop kilo’s verliezen op een verantwoorde en gezonde wijze. Door dit te doen in een dynamische groep creëer je een community waar iedereen elkaar helpt en motiveert.

Personal Project 1.2

Het 12 weken traject 1.2 is een vervolg op Personal Project 1.0. 
Wanneer je na 1.0 verder wilt jouw doelstellingen te behalen onder optimale begeleiding is dit de ideale volgende stap.
We zullen het lichaam opnieuw voorzien van prikkels, door middel van het aanleren van een ander eetpatroon.
Ook dit traject is géén dieet, maar een stuk bewustwording en aanpassing van voeding. 
Er zal gewerkt worden in verschillende fases, waarbij elke fase zijn specifieke manier van eten heeft. 
Na dit traject heb je een goed gevulde rugzak met kennis en de juiste mindset gecreëerd zodat je dit toe kunt blijven passen in jouw dagelijkse routine.

Personal Project 2.0

In 16 weken werken we samen met jouw team aan kracht- en spieropbouw. In dit traject focussen wij ons met een aangepast voedingsplan op het creëren van meer definitie in jouw lichaam. Het is een ideaal traject voor mensen die willen werken aan hun kracht- en uithoudingsvermogen.

Personal Project Resultaten

Laura Girbaran-Groot

Ik ben Laura Girbaran – Groot, 30 jaar en woon in Nieuwegein met mijn man en dochtertje van 2,5 jaar.

Voor mijn zwangerschap in 2017 was ik actief met sporten, ik deed vanuit huis veel aan fitness en hardlopen en dat 4 à 5 dagen in de week.

Na de geboorte van mijn dochtertje is hier helaas niet meer zoveel van terecht gekomen.

Na zo’n 2 jaar probeerde ik het sporten thuis weer op te pakken maar bleef niet gemotiveerd.

Totdat mijn man zei waarom probeer je het niet bij The Fitness Studio?

Na lang twijfelen heb ik me uiteindelijk ingeschreven voor het Personal Project 1.0.

En ik heb hier geen moment spijt van gehad! Ik heb mijn motivatie weer gevonden!

In februari 2020 ben ik begonnen bij TFS en in juni begon het Personal Project 1.0 die ik nu heb afgerond met een goed eindresultaat.

Ik heb nu een sterke basis om mijn gezonde levensstijl voort te zetten. 💪

TFS is een hele fijne sportschool waarbij ik me gelijk op me gemak voelde.

Door de trainers word je goed begeleid en gemotiveerd.

Kim Bosch

Ik ben altijd aan het sporten geweest en hou van bewegen, maar toen ik 32 werd en een foto van mezelf zag vond ik dat er wel wat kilootjes af mochten. Het Personal Project 1.0 was daarom echt wat voor mij. Een goede stok achter de deur om er echt wat vaart achter te zetten.  

Ook het sporten in een sportschool was nieuw voor mij. De Small Group trainingen bevallen me heel goed en de sfeer is ook top. Iedereen wil lekker knallen en dat is fijn!

Dankzij het Personal Project ben ik beter gaan opletten wat ik eet en wanneer ik eet. 

In twaalf weken heb ik verschillende manieren van eten/diëten geprobeerd, elk met een ander resultaat. Soms was het pittig (zeker tijdens de zomervakantie), maar je doet het uiteindelijk voor jezelf. Het leuke is dat je elke week je ervaringen kunt delen met mensen die hetzelfde doen als jij. Gedeelde smart dus!

Met het eindresultaat ben ik heel tevreden: – 5 kg en – 3 cm navelomtrek. Heel veel meer hoeft er van mij persoonlijk niet af, dus ik ga nu lekker verder met sporten en fit blijven!

Bibi Spaan

Van kinds af aan heb ik altijd gesport. Maar ik moest niets hebben van al het eten wat groen of gezond was. Ik at vooral te weinig en eenzijdig, waardoor ik al vroeg het gevecht met overgewicht begon.

Op mijn 16e stopte ik met volleybal. Daarna heb ik wel eens een sportschool geprobeerd, maar een keer geen zin hebben betekende ook dat er niet gesport werd. Ook het samen leven en samen eten met iemand ,die alles kan eten zonder dik te worden, resulteerde erin dat ik echt te zwaar werd. Ik heb destijds een diëtiste ingeschakeld, maar 0,0 discipline en geen verandering zorgde er gauw voor dat ik weer in mijn oude patroon viel.

Tot ik eind augustus wakker werd met een appje van mijn zus: Is dit niet iets voor jou? Met de link van het Personal Project bij TFS. Ik vulde mijn gegevens in met het idee, we zien wel. ’s Middags werd ik al door Jim gebeld en al gauw dacht ik: “dit is serieus, there’s no way back now girl.”

Mijn allerbeste keuze ooit! Nu 3 maanden later ben ik al -10kg en -7 cm buikomvang kwijt. Ik eet een stuk gezonder en ik lust veel meer dan ooit tevoren. Ook voel ik mijn fysiek een stuk lekkerder. 6 januari gaan we voor nog een ronde, want ik ben er nog niet!

Bedankt voor alles Jim & Team.

Jos Mulders

Mijn naam is Jos Mulders en ik ben 40 jaar. Op Instagram las ik een review van een kennis over het Personal Project traject bij TFS, dit sprak mij onmiddellijk aan. Het was voor mijn namelijk de hoogste tijd om mijn bourgondische levensstijl aan te passen en wat gezonder te gaan leven.

Ik heb gelijk een afspraak gemaakt met Jim. Met het concept sportschool had ik niet zoveel, maar bij TFS is de sfeer dermate ontspannen dat je, je niet in een reguliere sportschool waant. Ik heb mijzelf dus aangemeld en ben op 02-09-2019 gestart met het Personal Project traject van 12 weken. De manier hoe er les gegeven wordt in kleine groepen is erg motiverend en bevalt heel goed!

De begeleiding gedurende 12 weken met voedingsdeskundige en elke week meten en wegen gaf een goede drijfveer om door te gaan. Nu 12 weken verder ben ik -10kg afgevallen en -8,5cm navel omtrek kwijt.

Ik ben super blij met dit resultaat en ga lekker door, dus jullie zullen mij nog regelmatig zien bij TFS!!

Instagram

Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!Plan een gratis proefles in!