Gelukkige leden

Syco Pieper

Onlangs heb ik het Personal Project gevolgd bij TFS. De voorgaande maanden was voor mij een periode van weinig beweging en iets te vaak ongezonde voeding. Voordat ik bij TFS startte voelde ik mij lusteloos en zat minder lekker in mijn vel. Ik had behoefte aan een nieuwe start. Het personal project brengt focus, geeft voeding advies en zorgt voor inzicht over gedrag(verandering). Wat mij aanspreekt is de geleidelijke en verantwoorde manier waarop gewerkt wordt aan verandering / afvallen. Geen korte termijn focus, maar tools om structureel aan jezelf te werken. Daarnaast volg ik 3-4x per week de verschillende workouts. De trainingen zijn uitdagend en gevarieerd en de coaching professioneel en motiverend. Ik ben wat kilo’s kwijt, maar mijn belangrijkste resultaten zijn dat ik mij fitter, energieker en sterker voel! Ik kan het Personal Project van harte aanbevelen.

Jeroen van Beest

Na jaren te hebben gesport, kwam ik in een periode dat ik mezelf er niet toe kon zetten. Die periode werd een paar jaar met diverse pogingen aan de slag te gaan om een gezonder lichaam te krijgen. De resultaten vielen zo tegen dat ik al snel weer opgaf.

Toen kwam ik op Facebook een advertentie tegen van TFS: 12 weken personal project. Ik dacht eerst dat ook dit geen resultaten zou gaan opleveren, maar ging toch het gesprek aan met Jim. Door de manier waarop hij vertelde over dit project, was ik meteen gemotiveerd. Dit gaan we proberen!

Het sporten was even zwaar, maar na verloop van tijd ging me dat makkelijker af. Carb Cycling werd netjes opgebouwd en al na een week waren er goede resultaten (-4kg)! De motivatie groeide en ook aan de buitenkant begon ik goed de resultaten te zien.

12 weken later ben ik 11,6 kilo kwijt. Ik pas weer kleding waarvan ik dacht dat ik het beter weg kon gooien. Ik ben super trots op wat ik heb bereikt.
The Fitness Studio coaches zijn allemaal super aardig en tijdens de Small Group Trainingen staan ze voor je klaar om te zorgen dat je de oefeningen op de juiste manier doet. Los daarvan zorgen ze ook dat je jouw eigen grenzen blijft opzoeken. Zonder het blijven zoeken van je grenzen kom je stil te staan. Ze hebben me geholpen dat dit niet is gebeurd. Nog steeds blijven ze me stimuleren en niet zonder resultaat.

Personal Project is iets dat je zelf doet. Je komt netjes minstens 3x trainen en volgt de voedingsadviezen. Resultaat krijg je door je mindset te veranderen.
Ik was de eerste weken super streng voor mezelf en inmiddels weet ik precies wat ik kan hebben. Dat gezellige drankje is er echt wel geweest en dat is er nog. Het is geen dieet… het is nu een andere manier van leven.

Sander van den Bogert

Mijn naam is Sander van den Bogert, 36 jaar en woon in IJsselstein.
Voor mij was sport voornamelijk leuk om naar te kijken op tv.
Het ontbrak mij aan motivatie en doorzettingsvermogen om het zelf te doen en vooral vol te blijven houden.
Na een intake gesprek en proefles heb ik mijzelf ingeschreven voor het Personal Project traject van 3 maanden, ik ben eraan begonnen zonder verwachting of voorbereiding en had zoiets van ‘we laten het gebeuren en zien het wel’.
De 3 maanden heb ik ervaren als leerzaam, leuk, gezellig, doeltreffend en klaar voor de toekomst!
Wat heeft het mij uiteindelijk na deze 3 maanden opgeleverd?
Het begint bij een gewichtsverlies van -10kilo, maar bovenal voel ik mij fit en heb het plezier en de motivatie weer gevonden om te gaan en blijven sporten met iets wat ik echt leuk vind!
Het verschil met de ‘traditionele sportscholen’ vind ik de groepslessen die geleid worden door professionals uit het vak die weten wat ze doen en je echt iets willen leren. Je bent geen nummer, maar mag deel uitmaken van een grote sportfamilie.
Ik heb het niet ervaren als een uitgaaf, maar als een investering in mijzelf!

Ilona de Groot

Ik sport nu ruim 4 jaar bij The Fitness Studio. Hiervoor was ik lid bij een sportschool waar je vaak “verzoop” tussen de leden en waar ik niet wist wat met welk apparaat te doen. Dit moest anders!
Ik ben begonnen met de Strength & Conditioning trainingen waarbij professionele begeleiding voorop stond en nog steeds staat! Er wordt tijdens het sporten goed op je gelet om blessures te voorkomen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan is er altijd een alternatief.
Ik sport zo’n 3 á 4 keer per week, eigenlijk door de diversiteit van de trainingen en uiteraard de tijden. Door het enthousiasme van de trainers en mede sporters is het dan ook super als het doel gehaald wordt.
The Fitness Studio is een sportschool waar de sfeer prettig en persoonlijk is, zowel onder de trainers als onder de leden.
Ik kan me geen week zonder sporten meer indenken en kan The Fitness Studio aan iedereen aanraden.

Ilse Baars & Angelique de Ruiter

Hoi, ik ben Angelique de Ruiter (34) getrouwd en moeder van een zoon van 5 jaar en sport sinds ruim een jaar bij The Fitness Studio.
Samen met Ilse (links op de foto) wonnen wij een maand Personal Project bij The Fitness Studio en sindsdien ben ik ook lid!
Nooit ben ik fan geweest van fitness, ik heb dit op en af geprobeerd.
Mijn doel was sporten weer leuk vinden, vaker gaan en fit worden. Sinds ik lid ben bij The Fitness Studio ben ik 2-3 per week aanwezig. Mijn favoriet is Zaktraining!
Het feit dat de begeleiding in kleine groepjes gebeurt draagt enorm bij aan de motivatie.
Ilse en ik gaan bijna altijd samen naar de groepslessen en motiveren elkaar ook echt! Maar dat doet iedereen hier en dat is heel fijn om te zien.
Het mooiste aan TFS vind ik dat de het team echt betrokken is bij de leden, daar kunnen veel sportscholen een voorbeeld aan nemen.
Nu mijn volgende doel gaan halen en dat is meer gewicht verliezen.
Mijn eerste doel is namelijk bereikt: sporten leuk vinden!
Bedankt TFS, jullie zijn een topteam samen!

LEE-ANN SCHOONDERWOERD

Hai ik ben Lee-Ann, 37 jaar en sport vanaf november 2017 bij TFS.
Mijn sport maatje Barbara had een maand gratis gewonnen via Facebook en ik hoor ons nog zeggen: “na de gratis maand gaan we gewoon weer naar onze oude sportschool.”
Maar na die eerste maand met veel inzet en dus ook veel resultaat, besloten we toch dat TFS een betere match was voor ons!
Zoals te lezen is bij alle andere ”meet the member” stukjes dat er een enorm aanbod is van diverse lessen en dat de kleine groepen en persoonlijke begeleiding zo ontzettend goed werken! Ook de gesprekken en heerlijke koffie met andere leden is echt een onderdeel van het sporten.
Ik ben vanaf vorig jaar al 12kg, 8% vet en 11cm buikomtrek kwijt en ben zeker 100% fitter.
De passie en inzet van zowel Jim als Cosma is op zijn minst bewonderenswaardig te noemen en ik kijk uit naar nog vele jaren sport plezier bij TFS.

MAHTAB SHANJANI

Ik ben Mahtab Shanjani, 33 jaar en woon in IJsselstein. Nadat ik verhuisde vanuit Utrecht naar IJsselstein was ik op zoek naar een goede sportschool. Eentje die niet grootschalig was en die goede begeleiding had. Ik fietsen een keer uit mijn werk langs TFS. Ik heb gelijk opgezocht wat voor sportschool dit was en het concept “small group” training sprak me heel erg aan. Ik heb toen snel een afspraak gemaakt en gelijk na de proefles heb ik mezelf ingeschreven. Helaas moest ik na een jaar stoppen met trainen vanwege een hernia. In 2017 ben ik geopereerd en na veel vallen en opstaan ben ik in augustus 2018 weer begonnen met het trainen bij TFS. Ik werd ontzettend fijn terugontvangen en veel geholpen met aangepaste oefeningen zodat ik alles langzaam op kon bouwen. Inmiddels train ik 4 x per week met veel plezier en met veel resultaat. Er is 20 kg af en ik voel me fitter en sterker dan ooit. Bij deze wil ik het team ook ontzettend bedanken voor jullie hulp en de leuke lessen. Doordat de groep klein is krijg je goede begeleiding en aansturing. Een les bij TFS is nooit hetzelfde en dat maakt het sporten allesbehalve saai!

JOYCE WERNDLY

Ik ben Joyce Werndly (38), leerkracht en trotse moeder van 2 prachtige kinderen.

TFS, wat een fijne plek om te zijn.
Ruim een jaar geleden begon hier mijn avontuur. Een kans om een maand intensief te sporten en persoonlijke begeleiding om mijn doelen te behalen en die doelen werden behaald. Na een maand was er een mooi resultaat, maar het allerbelangrijkste: de energie en de kracht die ik voelde en lichamelijk voelde ik mezelf echt sterker worden.

Mijn gewicht is jarenlang een strijd geweest. Na een periode van intensief voetballen en 2 prachtige kinderen op de wereld gezet te hebben, besloot ik dat ik iets wilde veranderen. Bewust worden van eten, veel bewegen en hier vooral plezier in beleven maken dat er een mindset kwam.
En nu voel ik me sterk, gezond en heb vooral veel energie.

Natuurlijk is dit iets wat je zelf moet doen, maar TFS heeft hierin een hele mooie bijdrage geleverd. De persoonlijke begeleiding, de prettige sfeer en het aanbod maken dat ik 2 of 3 keer in de week met heel veel plezier ga sporten. Strength & Conditioning is mijn favoriet: in een kleine groep, intensief trainen onder persoonlijke begeleiding.

Dus mocht je nog twijfelen….
‘Life is a sport, make it count’.

LIESBETH ROODVOETS

Sinds 2 jaar geniet ik van mijn pre-pensioen. Ik heb 40 jaar met heel veel plezier gewerkt in het basisonderwijs en val nog regelmatig in op de Koningin Julianaschool in Nieuwegein.
In mijn jeugd en pubertijd heb altijd veel aan sport gedaan; tennis, turnen, badminton, wielrennen en softbal.
Toen ik begon met werken is dat op een laag pitje komen te staan. Het onderwijs slokte heel wat uurtjes van mijn tijd op.
Nu ik meer vrije tijd heb wil ik deze ook graag inzetten om te werken aan een goede conditie en een vitaal lichaam. Daarvoor kan ik prima terecht bij TFS.
Het aanbod van lessen en programma’s is enorm.
Voor iedereen is er wel iets leuks en de begeleiding is uitstekend. Oefeningen zijn uitdagend en worden altijd op niveau aangeboden.
Ik probeer lessen te kiezen die mijn conditie verbeteren en uitdagen (boksen) en die mijn spierkracht en flexibiliteit bevorderen (Power Yoga). Bij de Yoga Flow en Balance lessen geniet ik na inspanning ook van de ontspanning.
Wat ik merk, sinds ik regelmatig sport, is dat mijn lenigheid, uithoudingsvermogen en spierkracht enorm zijn vooruit gegaan. Mijn conditie is beter dan 10 jaar geleden.
Het is heerlijk om je zo lekker in je vel te voelen.
Daarnaast houd ik af en toe, via de TFS app, het voedingsdagboek bij. Niet omdat ik wil afvallen, maar meer om een goede kijk te krijgen op de voedingsstoffen die ik anders ongemerkt (te veel) binnenkrijg. Dit werkt prima bij mij.
Kortom, ik heb mijn plek gevonden bij TFS.
Een sportstudio waar je gezien wordt en waar we met elkaar, na de les, graag even
bijkletsen met een (gratis) kopje koffie of thee.
Tot ziens!

SAMANTHA TAALMAN

Mijn eerste kennismaking met TFS was middels een Facebookactie die ik had gewonnen; een duo personal training van Jim.

Na die training was ik enthousiast en heb ik mij aangemeld als member.

De motivatie bleek echter toch nog ver te zoeken om regelmatig te sporten. Soms sportte ik 2 keer in de week, dan weer een paar weken niet. Jim pikte dit signaal op en vroeg me of het personal project niet iets voor mij zou zijn. Dat bleek een schot in de roos! Allereerst omdat je in die 12 weken heel erg bewust met voeding en beweging bezig bent. Daarnaast hadden (en hebben!) we een onwijs leuke en motiverende groep. Dit maakte het sporten nog leuker. Resultaat na deze periode: -9 kg en -7 cm in omtrek. Ik ben echter meer trots op het feit dat ik goed in mijn vel zit, sporten onderdeel van mijn dagelijkse routine is geworden en dat ik daadwerkelijk resultaat merk, voel én zie!

TFS is een fijne omgeving om in te sporten. De trainers kennen je, weten je te motiveren, kennen je kracht (maar zeker ook je zwaktes) en spelen hierop in tijdens de trainingen. Ook de sfeer onderling is fijn, ik blijf vaak nog even hangen om nog even na te praten of een kop koffie te doen. Kortom: het was een weg met wat hobbels hier en daar, maar ik zou nu niet anders meer willen!

“If you want better results, make better choices!”

HENNIE VAN WIJK

Hallo, mijn naam is Hennie van Wijk, ik ben 68 jaar jong en ik sport alweer bijna 3 jaar bij The Fitness Studio. Na mijn heupoperatie in 2016 kreeg ik het advies van de orthopeed om te stoppen met hardlopen, mijn passie destijds. Ik mag wel zeggen dat ik toen voor wat betreft mijn sportieve leven in een gat viel. Niet alleen kwam na 21 jaar een einde aan mijn hardloopcarrière ook het trainerschap bij atletiekvereniging Atverni stopte. Via mijn fysiotherapeut ben ik in aanraking gekomen met The Fitness Studio. Ik werd niet alleen direct geraakt door de goede sfeer binnen The Fitness Studio, maar ook door de uitstekende professionele begeleiding door de trainers.   De sporters van TFS lopen in leeftijd uiteen van jong naar oud en ook dat maakt het trainen aangenaam. Ook de sfeer tussen de sporters onderling is erg goed, er wordt aangemoedigd en ervaringen worden onderling uitgewisseld. Wat ik zelf erg leuk vind is de Power training zeker als je merkt dat je iedere keer beter wordt. Via de app van TFS kun je, je eigen vorderingen zien en lessen boeken. Ik begon steeds meer voldoening te halen uit het sporten, zowel tijdens de groeps- alsmede de individuele lessen of met een personal coach. Iedere coach weet een afwisselende training te geven waardoor de trainingen nooit saai worden. Je kunt hierbij denken aan o.a. Strength & Conditioning-, power-, boks(zak)training en Personal Training. Kortom voor ieder wat wils! Door de enthousiaste begeleiding van de trainers word je uitgedaagd het beste uit jezelf naar boven te halen. Waar ik trots op ben is dat mijn kinderen inmiddels ook sporten bij TFS. Ik hoop dit nog heel lang met plezier en in goede gezondheid samen bij TFS te mogen doen.
Met dank aan de trainers: Jim, Mingus, Marco, Sander, Tom, Dani en Cedric!

MONTSE VERSLUIS

Ik ben Montse Versluis-tost Lopez, 45 jaar en woonachtig in IJsselstein. Na een lange periode van rugklachten ben ik bij het rug centrum in Utrecht terecht gekomen. Hier heb ik leren omgaan met het feit Artrose. Door mijn spieren op een dusdanige manier te trainen zodat mijn wervels zoveel mogelijk worden ontlast, een betere houding ging aan nemen en mijn rug sterker werd.
Nadat ik was uitbehandeld kreeg ik het nadrukkelijke advies mee, om door te gaan met sporten, het liefst in een gedegen sportschool. Deze sportschool heb ik gevonden, TFS bleek namelijk perfect bij mijn wensen te passen. Juiste begeleiding, professionele trainers, goede sfeer en zeker niet massaal. Momenteel sport ik 3 à 4 keer in de week met uitermate veel plezier. Welke training ik ook volg, het is altijd een andere manier van trainen hierdoor is het verre weg van saai. Daarom is deze recensie de uitgelezen mogelijkheid om alle personeelsleden te bedanken voor al jullie professionele inzet. Jullie zijn stuk voor stuk toppers!

SEBASTIAAN MEIJER (28)

Twee jaar geleden ging mijn vorige sportschool op in een grote landelijke keten. Mijn motivatie liep terug en het werd minder persoonlijk. Na wikken en wegen heb ik het besluit genomen om bij The Fitness studio te gaan kijken, waar ik door Jim zeer prettig en ontspannen ontvangen werd. We zijn rustig gaan zitten om doelen en de weg daar naartoe te bespreken. De doelen ‘sterker worden’ en weer meer plezier vinden in het sporten zijn meer dan gelukt. Ik ben meer dan 10 kg aangekomen, verplaats bij veel oefeningen ruim drie keer zoveel gewicht en heb veel plezier met de andere leden. Door de groepslessen te volgen sta je continue onder professionele begeleiding van personal trainers zoals Tom, Dani en de rest.
Dat je bij naam begroet wordt vind ik nog altijd fantastisch. De leden kennen elkaar en genieten regelmatig van een kop koffie voor of na de les. TFS mag zich zonder twijfel een community noemen!

SHANICE NICOLAAS

Shanice (23) Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat ik voor het eerst in aanraking kwam met The Fitness Studio. Na een aantal jaar vrij-trainen en het volgen van standaardgroepslessen, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. De trainingen worden gegeven door leuke en spontane trainers die ervoor zorgen dat jij net dat ene tandje bijzet wanneer jij denkt dat je écht niet meer kan. Je haalt het maximale uit jezelf en je training. Het maken van progressie geeft mij een kick en motiveert om nog meer én nog harder te trainen. Sporten bij TFS voelt als thuiskomen. De leden zijn gezellig en het is tof om te zien hoe iedereen elkaar support om de finish van een training te halen. Ik ben hier helemaal op mijn plek. Sluit jij je ook aan bij The Fitness Studio community? Dan zeg ik, tot de volgende training!

Coby ten Ham

Mijn naam is Coby, ik ben 63 jaar en ben vanaf afgelopen zomer gestopt met mijn werk in het onderwijs. Na 41 jaar juf (met de bijbehorende werkdruk,) vond ik het genoeg geweest.
In september werd ik ingeloot voor Personal Project. Wat een mooie start van het prepensioen! Jarenlang heb ik niet kunnen sporten vanwege reuma en knie problemen maar nu met twee nieuwe knieprothesen wilde ik weer graag iets gaan doen. Van niets naar 3x per week sporten (Strength & Conditioning). Wat viel dat tegen! Wat een spierpijn! Maar wat was ik op een leuke sportschool terechtgekomen. Wat een leuke, gemotiveerde en deskundige trainers. Ook ben ik de yogalessen gaan volgen van Petra en Wendy. De lessen zijn nog steeds een grote uitdaging voor mij maar met en door de goede begeleiding van de trainers kom ik er wel. Ik blijf enthousiast de lessen volgen.
Ik ben fan van TFS!! Met dank aan alle trainers en yogadocenten

Leon Held

Mijn naam is Leon Held, ik ben 26 jaar en ik woon in Nieuwegein. Iets meer dan een jaar geleden begon ik aan een Personal Project traject bij The Fitness Studio. Daarvoor had ik een behoorlijke tijd niet gesport dus stond ik niet echt te springen om weer te beginnen. In de 4 maanden daarna werd ik intensief begeleid op het gebied van voeding en sportte ik 3 tot 4 keer per week. Door wekelijkse metingen zie je snel progressie, wat een enorme motivator is. Ik voelde me steeds fitter en sterker worden en ik raakte veel vetmassa kwijt. Momenteel sport ik 3 keer per week en volg ik graag de Small Group Power workouts. Daarnaast krijg ik veel coaching vanuit The Fitness Studio in de vorm van lichaamsmetingen en voedingsadvies waardoor ik nog steeds progressie zie en gemotiveerd blijf het uiterste uit mezelf te halen.

Het fijne aan The Fitness Studio is dat het heel kleinschalig is. De Small Group trainingen bestaan uit maximaal 8 tot 10 personen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijk advies. Ik voelde me heel snel kind aan huis door het fijne contact met de trainers en andere leden. Ik heb bij verschillende sportscholen gesport maar nergens haalde ik zoveel motivatie en voldoening uit het trainen als bij The Fitness Studio!

Marvin van Luijn

Ik ben Marvin van Luijn, 32 jaar en woon in Nieuwegein. Sinds een jaar bijna dagelijks te vinden in de The Fitness Studio. Vooral de Small Group Trainingen vind ik erg leuk en uitdagend. Ik ben erg competitief en ik kan mezelf helemaal kwijt in deze intensieve trainingen. Wat ik fijn vind aan TFS is de opzet van de trainingen, de toegankelijkheid van de trainers en de mensen die er komen trainen en de positieve sfeer die altijd aanwezig is. Trainen is altijd een onderdeel van mijn dagelijkse leven geweest en bij TFS is elke training leuk en uitdagend wat het makkelijk maakt om ook te gaan trainen. Als je wat minder gemotiveerd bent, stap je binnen en ben je er binnen 5 minuten klaar voor en wil je alles geven. Iedereen helpt je met het behalen van je doelen en het verleggen van je grenzen. Wat mij betreft is TFS een echte aanrader voor een ieder die wilt beginnen of al jaren al het trainen is.

Instagram