COVID 19 – Coronavirus mededeling

Helemaal in deze tijd is het belangrijker dan ooit fit en gezond te zijn en blijven.

Momenteel verzorgen wij ruim 45 outdoor Small Group Trainingen (en Personal Training) per week. Dit zijn de trainingen die je van ons gewend bent, maar dan in de buitenlucht! Er is een boks stellage gemaakt waardoor je gewoon heerlijk op de zak kunt trainen.

Daarnaast nemen we al onze attributen mee naar buiten, dus je traint zoals altijd met airbikes, Ski ergs, rowers, dumbbels, kettlebells, barbells etc!

Ook verzorgen wij nog steeds Live Home Workouts & Yoga voor eenieder die momenteel aan huis gebonden is.

“We fall, we break, we fail.”

But then,

We rise, we heal, we overcome.”

Plan jouw intake!

Instagram

Start met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 meiStart met personal project op 19 mei